ko-lab trapt af met fijn stofmeters in Mechelen

Zondag was het autovrije dag in Mechelen en dus de ideale gelegenheid om het publiek warm te maken om zelf fijn stof te gaan meten. ko-lab is gehuisvest in een industrieel gebouw, klaar voor restauratie en is een echte maker/hackerspace vol enthousiaste ‘tinkerers’.

Na een verhelderende presentatie van Luc Janssens [AKA Flash Gordon] ging een klein groepje aan de slag met het zelf in elkaar steken van fijn stofmeters. Na luttele tijd kwamen de eerste meters in de lucht en was de start genomen om ook in Mechelen fijn stof data te verzamelen en zichtbaar te maken voor iedereen.

 

Een gedachte over “ko-lab trapt af met fijn stofmeters in Mechelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.